Lihaskalvohieronta

Lihaskalvohieronnalla apua kroonisiin kipuihin

Lihaksia ympäröivät lihaskalvot vaikuttavat liikkeiden hallintaan, koordinaatioon ja voimaan. Lihaskalvojen kautta aivoille välittyy tietoa siitä, tapahtuuko lihaksissa supistumista vai venymistä. Kalvojen ollessa liian kireällä ne hankaloittavat elimistön normaalia liikkumista. Lihaskalvohieronnalla saadaan vaikutettua kalvojen venyvyyteen ja joustavuuteen. 

Lihaskalvohieronta poistaa kipua ja parantaa lihaksen suorituskykyä

Lihaskalvohieronta paitsi normalisoi lihaskalvojen venyvyyttä, se myös tarjoaa avun erityisesti kroonisista niska-, jalka- ja käsikivuista kärsiville. Lihaskalvohierontaa käytetään myös leposärkyihin, jännerappeumiin, nivelsideongelmiin ja rasituskipuihin. Käsittelyllä voidaan lisäksi edistää sidekudoksen korjautumista paranemisen aikana. 

Kivunpoisto perustuu lihaskalvojen paineärsytykseen. Lihaskalvossa on kipuhermopäätteitä, jotka herkistyvät esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten kiputiloista. Tämä aiheuttaa aristusta ja kipua, joka saadaan helpottumaan aiheuttamalla paineärsytystä lihaskalvoille, mikä heikentää kipuhermojen aktiivisuutta. 

Lihaskalvohieronta voidaan suorittaa muun hieronnan yhteydessä tai erillisenä hierontana. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää lihaskalvohieronnasta!