Urheiluhieronta

Koulutettu urheiluhieroja Tampereen keskustassa

Urheiluhieronta on klassista hierontaa perusteellisempi hieronta, jolla pyritään vaikuttamaan paineen kautta myös syvempiin lihaskerroksiin. Lihaksia hierotaan urheiluhieronnassa useisiin eri suuntiin. Tämä, sekä urheiluhierojan tekemät passiiviset venytykset erottavat urheiluhieronnan klassisesta hieronnasta, jossa lihakset käsitellään niiden pituusssuunnassa. 

Lisää lihastesi hyvinvointia

Passiiviset venytykset lisäävät lihasten ja jänteiden elastisuutta ja liikkuvuutta. Lihaskiinnikkeiden käsittely lisää lihaksen toimintakykyä ja lihasten lähtö- ja kiinnityskohtien hieronta auttaa ehkäisemään jännevammoja. Urheiluhierontaa käytetään usein lievittämään urheilun aiheuttamia tai muusta syystä johtuvia lihaskipuja ja sekä ehkäisemään että lievittämään stressiä. 

Sinun ei tarvitse olla urheilija tullaksesi urheiluhierontaan. Kaikenikäiset, työssäkäyvät ja ikääntyneet asiakkaat ovat tervetulleita kokemaan urheiluhieronnan perinpohjainen vaikutus. Vastaanottoni on kätevästi Tampereen keskustassa.

Tutustu myös lihaskalvohierontaan!

Lihaskalvohieronnan tarkoituksena on palauttaa lihasten normaali toiminta, jotta lihas voi toimia, kasvaa, palautua ja rentoutua. Lihaskalvot tukevat kudosta ja vaikuttavat lihasten voimankäyttöön. Ne reagoivat lihasten jännittymiseen ja supistumiseen ja saattavat siitä johtuen kipeytyä. Lihaskalvohieronta on nyt saatavilla myös HieroJarin palveluna.